søndag 22. juli 2012

Smøgen til Musösältan

I morges sto vi tidlig opp. Det er meldt riktig ruskevær i Smögen. Og vi kunne ikke ligge i båsen "vår" lenger. Vi gruet begge to for å gå fra brygga, da vi lå nest innerst og måtte bakke ut. Vel som regel lærte vi noe :-) Denne gangen at båten gjør som den selv vil. Hmf.... Vi ville bakke ut som sagt, den ville snu og gå ut med baugen først. OK, vi skal ikke være vanskelige. Den får gjøre som den vil. Vi latet som om det var dette vi hadde planlagt fra starten og gikk ut som om ikke noe var problematisk... og så dro vi nordover. Mot Fjällbacka. Og der var det Kaos. Med stor K. Båter over alt, og lang kø for å finne en liten ledig plass. Vi reiste videre.... Derfor havnet vi på Musösältan.

 Men helt uten sirkus var heller ikke ankomsten dit. Anita slapp ut fenderne og kom til å se seg over skulderen. Der fløt det jammen meg et par fendere.... våre!
Vi navigerte som om det var en jolle vi satt i, og etter noen minutter var fenderne tilbake ombord. At det blåste 10 m/s enset vi ikke. Nå ligger vi blant svensker, godt fortøyd og venter på 15-20 m/s i løpet av natten. (Vi gleder oss ?? ) Her blir vi nok også liggende i morgen, dersom værmeldingen for en gangs skyld er riktig i sommer. Det er meldt drittvær hele dagen.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar