onsdag 27. april 2011

Klar til sjøsetting....

Nå er alt klart. Nå venter vi bare på at båtene foran Il Vento skal settes ut, slik at det blir vår tur. Fredag blir dagen!
Da er båten på vannet og turen har gått til Grimestad. På lørdag fikk vi hjelp i flere timer av Frode for å tre i de fallene som hadde forsvunnet i løpet av vinteren.... CC hang i masta i 3 timer og fikk blåmerker på lårene som bevis!

Da er alt klart til å starte seilsesongen 2011!!!

tirsdag 19. april 2011

En flott dag på Mågerø Marina

Igår tok vi en tur til Elvstrøm Seil på Jarlsø. Fikk  kjempeservice og mange gode råd. Da vi tok ned alle fallene og vasket dem i vinter, erstattet vi dem med flaggliner. Men dessverre altfor tynne liner... Nå må vi opp i masten for å få dem tredd i igjen. Men vi ble sterkt frarådet å gjøre dette mens båten står på land, så nå får vi vente på sjøsetting. Noen timer i marinaen med vask og diverse klargjøring fulgte deretter. Det er gøy å se at båten blir så fin som den blir. Her blir ingenting overlatt til tilfeldighetene :-)

mandag 18. april 2011

Blogg som logg....

Hei!
Vi skal forsøke å benytte blogg i steden for den ordinære loggboka. Dermed kan dere også følge med på hva vi foretar oss på båten. På vår hjemmeside vil vi også legge ut alle lister og hjelpemidler, linker etc som vi benytter i forbindelse med vedlikeholdet og ting vi lurer på :-) Håper det kan komme andre til nytte også! Nå er vi i full gang med vårpussen, og gleder oss veldig til sjøsetting!